Skandinavisk Handels Kompagni

INTERNATIONAL COMMEMORATIVE AWARDS AND DECORATIONS
DENMARK


Den Internationale Fredsprismedalje 1988 FN's 50 års Jubilæums Medalje
The Int. Veteran Millennium Medal 2000
Priser Bestilling / Betaling Int. forhandlere Medaljeparader


E-mail


 

The International Veteran
Millennium Medal 2000

Skandinavisk Handels Kompagni er fra flere veteraner og veteranforeninger rundt om i verden, blevet opfordret til at producere denne mindemedalje, som kan tildeles ALLE personer der har udført militærtjeneste, polititjeneste og samtidig er medlem af en militær-, politi eller veteranforening.

Opfordringerne er kommet fra organisationer af forskellig art, og fra personer med tilknytning til flere forskellige soldater- og veteranorganisationer.

Medaljen skal være et SYMBOL på - og MINDE om - den vigtige indsats De militært har ydet for freden i det årtusinde vi nu forlader.

 

Kort beskrivelse af medaljen:

For at gøre medaljen helt speciel og unik, har vi valgt at lade hver enkelt NUMMERERET INDIVIDUELT, således at ingen medalje er ens.

Motivet på medaljens forside symboliserer 5 marcherende personer fra forskellige værn, hvori der tjenestegøre mænd som kvinder. Medaljens bagside er præget med en løvkrans som omslutter den individuelle nummerering.

Båndet til medaljen har i sig selv en dybere mening. Den SORTE farve symboliserer de faldne og sårede kammerater som deltog i begivenhederne gennem årene. Den RØDE farve symboliserer faren ved at deltage i militære opgaver og den GRØNNE farve symboliserer det patriotiske og frugtbare i vort grønne land.

Sammen med - The International Millennium Medal 2000 - følger et CERTIFIKAT påført Deres navn og militære gradbetegnelse.

Medaljer - manchetknapper - slipsenål og emblem på nøglering er produceret i bronche og gennemgået en elegant antik kobber behandling.

 

Supplerende produkter:

Til medaljen er der også lavet et meget eksklusivt sæt med - manchetknapper og slipsenål. Derudover kan De ligeledes købe en yderst elegant nøglering i ægte læder som matcher til resten.

Medalje og manchetknapper/slipsenål leveres i en elegant æske, fremsendt sammen med Deres diplom, direkte til Dem.


KLIK PÅ BILLEDERNE FOR AT SE DEM I STOR STØRRELSEThe International Millennium Medal 2000Personligt certifikatMeget elegant slipsenål og manchetknapper


Elegant nøglering 
i ægte læder