Skandinavisk Handels Kompagni

INTERNATIONAL COMMEMORATIVE AWARDS AND DECORATIONS
DENMARK


Den Internationale Fredsprismedalje 1988 FN's 50 års Jubilæums Medalje
The Int. Veteran Millennium Medal 2000
Priser Bestilling / Betaling Int. forhandlere Medaljeparader


E-mail


 

Om Skandinavisk
Handels Kompagni...

Skandinavisk Handels Kompagni er en dansk handelsvirksomhed med hovedkontor placeret i Aalborg, som ligger i den nordlige del af Danmark.

Virksomheden har specialiseret sig i produktion og markedsføring af helt unikke og attraktive medaljer som kan tildeles, militære som civile personer, som har deltaget i henholdsvis FN, NATO og EU missioner - samt til personer som er medlem af officielt registrerede militære, politi- eller veteranforeninger.

Skandinavisk Handels Kompagni er, som de eneste på verdensplan, officielt anerkendt til at måtte producere og sælge disse produkter.

 


Sideindhold: Adresse m.v.
Kvalitet og statutter
Levering
Service og garanti
Donationer


Adresse m.v.

Skandinavisk Handels Kompagni
Gl. Strandvej 1 - Box 1433
DK-9100 Aalborg
Danmark

Tlf.: +45 98 10 32 24
Fax.: +45 98 10 36 22
E-mail.: skanhandel@skanhandel.dk


Kvalitet og statutter:

Skandinavisk Handels Kompagni sikrer at de personer som er berettiget til at købe de viste medaljer, modtager et produkt af meget høj kvalitet, udført af specialister på området.

Vi sikrer at medaljerne som leveres overholder de gældende statutter. Her tænkes specielt på overholdelse af de fastsatte medaljespecifikationer, samt sikring af, at du som modtager af medaljen opfylder de fastsatte krav.


Levering:

Vi garanterer at levering af de bestilte varer sker indenfor de fastsatte tidsrammer, og at produktet kommer sikkert og uskadt frem overalt i verden.

Tilbage til top


Service og garanti:

Vores klare målsætning er, at give dig som kunde den allerbedste service i forbindelse med medaljekøb, og vi garanterer, at skulle der evt. være fejl på medaljerne, byttes disse uden omkostninger for dig.

Tilbage til top


Tilbage til top

Donationer:

Skandinavisk Handels Kompagni har siden 1994 ydet donationer af forskellig art til FN soldater udsendt til verdens brændpunkter - gennem et fast beløb pr. solgt medalje - uddelt 4 gange årligt.

Herunder støtte til socialt trængende efterkommere af afdøde FN soldater.

Tilbage til top

 

 
Danmark